Back to All Events

Exhibition Opening:

Fredag 14. oktober
KL 20.00
AKER BRYGGE, TJUVHOLMEN
SKUR 13, FILIPSTADVEIEN 3

Ånden av Uncontaminated 2016, The Collective Exhibition er hjemsøkt av et eklektisk avvik; en kunstnerisk tendens katalysert av en raskt skiftende verden og en sult etter individuell frihet. Fra deres ulike ståsted og tilnærminger - De diversifiserte kunstneres visuelle uttrykk blir utforsket, skaper sammenstøt og forfriskende og urovekkende kontraster.

Dette blandede universet er befolket med sterke synspunkter uttrykt gjennom kritisk, men likevel rørende "hard core" naturalisme og futuristiske visjoner om skjønnhet. Årets The Collective Exhibition forbinder etablerte kunstnere med nye, i en smakfull, kaotisk blanding av uttrykk - i både analoge og virtuelle rom.

Fra Synchrodogs forsøk på å vekke våre primitive instinkter og intuisjon til Lea Colombo sin uventede dokumentasjon av den sørafrikanske ghetto og sine gamle ritualer.

Vi er åpenbart tatt med på en humpete vei. Intimiteten til Amanda Charchians arbeider treffer oss i det hennes landskaper avdukes, og Isabel Martinez, er materialisert i menneskelig form som kreativ Instagram favoritt, @isabelitavirtual, en ny type internett stjerne.

Charlie Engman tar fotografering til et nytt nivå med sin undersøkende kameralinse, mens Petra Collins fungerer både bak og foran kamera. Arielle Chiara som vil sikkert gi en bit av eksentrisitet i hennes eklektiske og uformell framstilling. Den kollektive utfordringen er en reise, og vi ønsker dere alle velkommen.

Galleri TM51 er den offisielle salgsagenten for The Collective Exhibition 14. Oktober kl. 20.00.  www.uncontaminatedoslo.com