Back to All Events

ANSA og TM51 inviterer til åpning av utstillingen: Juvenarte No.19


TM51, Thorvald Meyers gate 51
Torsdag 22. september, kl.19

Hvert år arrangerer ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) norske utenlandsstudenters årlige kulturmønstring kalt Juvenarte. I år er det 19. gang Juvenarte finner sted, og vi gleder oss til å presentere 19 ferske studenter av forskjellige disipliner på TM51s hovedlokaler på Grünerl.kka. I år fyller ANSA 60 år, og i den anledning blir årets Juvenarte-utstilling en feiring av norske utenlandsstudenters muligheter i dag og av kreativitetens uendelige former. I 1956 ble ANSA stiftet, med formål om å ivareta utenlandsstudentenes politiske interesser. 60 år senere er dette fremdeles noe å jobbe med, men spekteret av muligheter i utlandet for norske studenter i dag er bredere enn noensinne. Juvenarte er en plattform for norske utenlandsstudenter, en feiring av ANSAs oppnåelser. Her kan tidligere eller nåværende studenter vise frem sine arbeider innen billedkunst, installasjonskunst, film og foto, performance, poesi, arkitektur, mote- og produktdesign.

Juvenarte er en utstilling med mange innfallsvinkler. Vi vet at kunst kan bety så mangt. Det er
nettopp dette som gjør Juvenarte unikt - krysningen mellom forskjellige kunstformer fra alle verdens hjørner. Årets 19 deltakere er Hedda Roterud Amundsen, Aleksander Johan Andreassen, Emilie Sophie, Beatrix Andreassen, Cathrine Andresen, Johanne Eikå Bergill, Hege Bryn, Daniel Gildardo, Cardona, Maj-Gret Gaupås, Lisette Frimannslund, Eirin Bjørsland Hansen, Benedikte Hatlehol, Ingvild Isaksen, Marthe Kulseth, Marius Moen, Musum & Andersen, Katrine Ugelstad Spilling, Kirsten Vikingstad Storesund, Nicholas Alexander Welveré, Kristoffer Zeiner.

Utstillingen holder åpent fre – søndag 25. september, fra kl. 12–16

Earlier Event: May 26
Ota Benga
Later Event: October 1
"Opprinnelsens aktive fravær"