Back to All Events

Empty Spaces


 

Anne Sophie Lorange - Empty Spaces

Utstillingsperiode: 04. august - 20. august
TM51 Window Gallery, Fridtjof Nansen plass 6 og TM51 Infill, Parkveien 5


Velkommen til utstillingsåpning fredag 04. august kl. 18.00 - 20.00, Fridtjof Nansen plass 6

The moment of blindness ensures sight.
-Jaques Derrida


Grenseløst inn i rommets dybde; en horisont skimtes, en uendelig skillelinje mellom et sted hvor tankene vandrer inn i det usynlige underlaget og trer forsiktig frem inn i det synlige. Det er her i grenselandet mellom bevissthet og ubevissthet, et stort, uoversettelig språk vises, en strøm av spor, en rytme, rundt oss og innenfor oss. Maleriene utgjør en serie observasjoner om tilhørighet – til et sted og samtidig ingensteds; en meditasjon om noe utover oss selv, en oppløsning av grenser, som å forsvinne inn i et gjennomsiktig, åpent landskap, både flyktig og forbigående, men også uendelig og evig.

Det er i tomheten en finner spor av fravær og nærvær. Ekkoet en ikke kan høre, men fornemme fra en stillhet som dirrer i det fysiske nærværet, og vipper og balanserer forsiktig mellom nyansene av farger og linjer, mellom kaos og struktur, i et vekselspill mellom en naturlig fysisk verden og en usett verden. Det er en tilstand, en forbindelse mellom et immaterielt sted og det omkringliggende rommet.

What is important now is to recover our senses. We must learn to see more, to hear more, to feel more.
-Susan Sontag

Earlier Event: May 19
Graatende Maane
Later Event: August 24
The Perfect sculpture