Markus Brendmoe og Ryszard Warsinski på Soli Brug galleri

Markus Brendmoe og Ryszard Warsinski på Soli Brug
Åpning lørdag 18. April kl. 12.00

TM51 vil i samarbeid med Soli Brug Galleri presentere en større samling av Markus Brendmoes maleri og tegninger i dialog med arbeider av hans tidligere lærer Ryszard Warskinski (1937 – 1996). Warsinski var Brendmoes lærer fra 1983 til 1988, i samme periode Brendmoe var student ved Statens Kunstakademi i Oslo. Utstillingen vil romme en rekke verk fra Warsinski’s mangfoldige kunstproduksjon og flere arbeider fra Brendmoes Munch-variasjoner som tidligere ikke er vist, samt enkelte nyere arbeider. Det er første gang publikum får anledning til å se de to sammen.

Soli Brug Galleri ligger idyllisk til en liten times kjøretur utenfor Oslo, retning Sarpsborg.
Åpent hver dag 12.00 – 19.00. Utstillingen står til 3. Mai.
http://www.soli-brug.no