Back to All Events

Brekekekex-koax-koax


  • TM51 Infill 5 Parkveien Oslo, Oslo, 0350 Norway (map)

Brekekekex-koax-koax
Constance Tenvik

TM51 INFILL (Parkveien 5)
14. oktober - 11. november 2015

TM51 har gleden å presentere Brekekekex-koax-koax, et nytt verk av Constance Tenvik på TM51 Infill. Tenvik (f. 1990) studerer Master of Fine Arts ved Yale University i Connecticut, USA og er aktiv på kunstscenen både i USA og Norge. Hennes praksis tar utgangspunkt i filosofi, banale trender fra popkultur, spørsmål om identitet og arbeidene er alltid preget av en lun humor. Hun benytter seg av et mangfold av medier, deriblant performance, skulptur og maleri. Hennes maleriske strek er også tydelig i tegningene, enten de er fargesprakende ‘mind maps’ eller tegneserie-lignende episoder.

Tenvik har stilt ut jevnlig i Oslo, blant annet på Tidens Krav, SALT, Podium, Kunsthall Oslo og TM51, samt i utlandet. Hun har illustrert for Kulturrådet, Natt og Dag og Morgenbladet. I 2015 ble hun nominert til Sandefjord Kunstforenings kunstpris. 

TM51 har tilgjengelig flere arbeider av Constance Tenvik på vårt lokale i Thorvald Meyers gate 51.

 

Brekekekex-koax-koax

TM51 is pleased to present Brekekekex-koax-koax, a new work by Constance Tenvik installed at Infill. Tenvik is a young Norwegian artists currently studying at Yale University, USA. She uses a variety of media, expanding traditional acrylic-on-canvas painting methods to chromatic ink drawings, sculptural assemblages, performance, and more. She focuses on the banal trends of modern culture, philosophy, and identity, with sublime humour.

Tenvik has exhibited regularly in Oslo, at Tidens Krav, SALT,  Podium, Kunsthall Oslo and TM51 as well as abroad. She has illustrated for Kulturrådet, Natt og Dag, and Morgenbladet. 

TM51 is proud to offer several framed large-scale ´Mind Map´drawings and related paintings from our Thorvald Meyers location.

 

 

Earlier Event: September 12
Dr. Strand
Later Event: November 12
Pelikan