Back to All Events

VÅRSALONG


VÅRSALONG

TM51 (Thorvald Meyers gate 51)
6. Februar - 21. Februar 2016
Åpner lørdag 6. februar kl. 12.00.

TM51 starter vårens utstillingsprogram med en VÅRSALONG, en gruppeutstilling inspirert etter salongformatet. Utstillingen vil vise en rekke verk av kjente kunstnere tidligere presentert på TM51, samt flere verk av nye, unge kunstnere. Utstillingen vil vise arbeider innenfor et stort spekter av uttrykk, blant annet fotografi, maleri, tegning, skulptur, silketrykk og blandede medier. Det vil være en mangfoldig og givende start på det nye utstillingsåret.

Blant de deltagende kunstnerne er Aurora Sander, Frido Evers, Ingrid Eggen, Tommy Høvik, Solveig Bergene, Jim Darbu, Ane Barstad Solvang, Nina Strand, Charlotte Thiis-Evensen, Øivin Horvei, Markus Brendmoe, Aleksander Stav, Lello//Arnell, Ina Bache-Wiig, Erik Tidemann og flere.

 

TM51 starts their spring exhibition program with VÅRSALONG, a group exhibition inspired by the salon format. The exhibition will display a number of works by famous artists previously presented at the TM51 as well as several works of new young artists. The exhibition will show works within a wide range of mediums, including photography, painting, drawing, sculpture, screen printing, and mixed media. This will be a diverse and rewarding start to the new exhibition year.

Participating artists include Aurora Sander, Frido Evers, Ingrid Eggen, Tommy Høvik, Solveig Bergene, Jim Darbu, Ane Barstad Solvang, Nina Strand, Charlotte Thiis-Evensen, Øivin Horvei, Markus Brendmoe, Aleksander Stav, Lello//Arnell, Ina Bache-Wiig, Erik Tidemann and more.

Earlier Event: November 12
Pelikan
Later Event: March 10
Ingrid Toogood